CRETA GRIEKSE SPECIALITEITEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Creta Griekse Specialiteiten. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 21:28 Lekker eten, warm en op tijd geleverd
13 jul 2024 om 14:50 Veel moeite met bezorgen,ontvangen verkeerde bestelling,vlees was droog
9 jul 2024 om 19:53 Was weer lekker
7 jul 2024 om 22:42 Super lekker gegeten. Mooie porties en goed warm. Leuke bijkomstigheid: ze hadden een heerlijk gevulde pita per ongeluk klaargemaakt, en die kregen we van het huis. Helemaal top!
6 jul 2024 om 19:55 Wij hebben geerlijk gegeten, alles was heerlijk warm nog , gaan zeker op een later tijdstip weer bestellen, bezorging netjes een dikke pluim
1 jul 2024 om 14:08 Ben beetje nieuw met thuisbezorgd. vroeg me ook af of dit ook aan zou komen gezien mijn ligging. Het duurde even langer. bezorger verontschuldigde zich dat het eten koud zou zijn... NIKS VAN WAAR !!! eten was PERFECT. Prima Grieks eten !!!!! TOP
29 jun 2024 om 21:50 Gewoon echt heel lekker en perfect op tijd bezorgd. Wij gaan zeker op herhaling.
29 jun 2024 om 20:06 Niets te klagen! Bestel gewoon op JOUW tijd die je wil. -niet zo snel als mogelijk is- bij Thuisbezorgd! Zo simpel is het! Prima op tijd en lekker Creta!
28 jun 2024 om 23:01 Alles Tiptop in orde, zowel bezorging als de smaak.
28 jun 2024 om 20:34 Prima verzorgd en afgeleverd
27 jun 2024 om 20:48 Eten is goed, alleen patat was koud. Tevens wederom niet aan deur bezorgd en moest naar parkeerplaats lopen, beetje jammer.
26 jun 2024 om 18:24 taramasalata smaakte chemisch en te zout. Gyros wrap te weinig gyros kruiden en knoflooksaus overheerste.